Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

στηρίζοντας τους φιλοξενούμενους

τις καλησπερες μου στους μπασκετικους στοιχηματακιδες
βραδιά ευρωλιγκας η σημερινή (απο το μπακετικο χωρο παντα) με ευρωλιγκα θα ασχοληθούμε κ εμεις οσο κ να μην την λατρεύω στοιχηματικα, τα πραγματα εχουν ξεκαθαρίσει για τις περισσότερες ομαδες με τους δικους τους στοχους η καθε μια άλλες για την πρωτιά άλλες για την πρόκριση αλλες για την εμπειρία.
Μακαμπι - Σιενα(+6,0)->1,85
Η μακαμπι απογοητεύει στο τοp16 μετρώντας μωλις 2 νικες σε 7 αγωνες κ τα πράγματα εχουν γινει εξαιρετικά δυσκολα για το θεμα προκρισης, απεχει 2 νικες απο τους απο την θεση προκρισης εχοντας χασει απο τις ομαδες που βρισκονται υψηλότερα  ειτε εντος εδρας ειτε με μεγαλη διαφορα εκτος που σημαίνει οτι δυσκολεύει ακομη περισσοτερο το θεμα πρόκριση. Στο τελευταιο της αγωνα εχασε ευκολα απο την μπαρτσελονα εντος βγαζοντας μια απογοητευτικη εικονα στο παρκε. Σημερα παιζουν το τελευταιο τους χαρτι αν υπαρχει τελευταιο χαρτι, απεναντι τους η Σιενα των 6-1 νικων που παλευει με την μπαρτσελονα για την πρωτια, μια πρωτια που εχει ομως την ιδια αξια με την δευτερη θεση αφου κ αυτη δινει το πλεονεκτημα εδρας στα νοκ αουτ για το final 4, αρα ο στοχος της σιενα ειναι να κρατηθεί σε αυτες τις δυο θεσεις, πραγμα που μοιαζει ευκολο με τα μεχρι τωρα δεδομενα. Η εικονα που βγαζει στο παρκε η Σιενα ειναι αρκετά καλη κ οπως εχω ξανα πει παιζει πολυ σωστο κ αποτελεσματικο μπασκετ ικανο να αποδρασει ακομα κ με θετικο αποτελεσμα αποψε. Φυσικα εμεις θα αρκεστουμε στο πλεονεκτημα ποντων κ θα επιλεξουμε το +6,0 των ιταλων

μπαμπερκ - μαλαγα(+3,0)->2 (1,90)
τα πραγματα εδω ειναι ποιο απλα κ παραλληλα ποιο επικίνδυνα. Μοναδικος στοχος της μπαμπερκ ειναι μια νικη γοητρου στο top16 εχει 7 ηττες εχοντας παλεψει κ τις 7 φορες. Εφτασε στην πηγη την προηγουμενη αγωνιστικη με της ζαλγκιρης δεν καταφερε ομως να πιει νερο χαρις ενα  φάουλ δωρο του Γκραβέλ σε ‘’νεκρό’’ χρόνο της παρατασης, που έδωσε το δικαίωμα για 3 βολές στον Πόποβιτς, που δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του  με 1 ποντο.
Εκτιμηση μονοπλευρο ενδιαφερον η Μαλαγα θελει νικη για να παραμείνει στο παιχνιδι προκριση η νικη των Ισπανων στο 2,15 θα κρατησουμε το +3 αυτων στο 1,90 αν ειναι να παρει την πρωτη της νικη η μπαμπερκ ας την παρει στο καλαθι.

φενερμπαχτσε(+5,5) - μπαρτσελονα ->2 (1,90)
 τα πραγματα ειναι απλα εδω, η μπαρτσελονα παιζει το καλυτερο μπασκετ κατα την προσωπικη μου γνωμη. Η φενερ ειναι ομαδα χωρις στοχους με μεγαλη απογοητευση στις ταξεις της, μεγαλη κ δικαιολογημένη γκρινια απο πολλούς. Δεν πιστευω να εχει καμια τυχη αποψε απεναντι στην μπαρτσελονα

Ζαλγκιρης - παναθηναικος(+2 ημιχρονο) ->2 (1,90)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου