Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΑΛΜΠΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΚΟΣ αναλυση αγωνα

ΑΛΜΠΑ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ over70.5 ημιχρονο (1,87)

" Με προβλήματα και οι δυο"
Η Αλμπα μετρά 3/3 ητες για το top 16 κ δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει την τελευταία θεση του βαθμολογικού. Στην έδρα της αντιμετώπισε τις Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ μέχρι στιγμής για την δευτερη φαση, προσπαθώντας να δωσει  χαμηλό τέμπο τα παιχνίδι, το οποιο ηταν αναποτελεσματικό  τέσσερις ήττες σε έξι ματς συνολικά στην έδρα της έχοντας κερδίσει μόνο τις αδύναμες Σαλόν και Πρόκομ, ωστόσο θα παίξει ρυθμιστικό ρόλο στον όμιλο κ όποιος χάσει από αυτή θα μπει σε μεγάλους μπελάδες.  Η έλλειψη ποιοτικού 5αρι ειναι και ο μεγάλος βραχνάς για τον σασα ομπρατοβιτσ.
Απο την άλλη η ομαδα του  Αργύρη Πεδουλάκη ταξιδεύει στο Βερολίνο ξερωντας οτι ενδεχόμενη  ήτα  θα ειναι σκέτη καταστροφή. χωρις  τον ηγέτη της ομάδας Δημητρη διαμαντιδη  το βαρος  επωμίζονται οι Μπανκς και Ούκιτς. Ο παναθηναϊκός  βγάζει κούραση στο παρκέ κ δεν μπορεί να βρει και την απαραίτητη διάρκεια στο παιχνίδι του. Ο Πεδουλακης γινεται αρκετά προβλέψιμος στο στήσιμο της ομαδας κ δύσκολα μπορει να διαχειριστεί τις καθοριστικές φάσεις.
Το σημερινό παιχνίδι ειναι αρκετά δύσκολο με τις δυο ομάδες να παρουσιάζουν μεγάλα προβλήματα στο επιθετικό τους κομμάτι. Λογικα ο παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να χτυπήσει την Αλμπα στο αδύνατο σημειο της στην θεση 5 με την μπάλα να περνά στους ψηλους, ενα σύστημα ομως που για να ειναι αποτελεσματικό θα χρειασθεί κ τις υπηρεσίες του καπονο κ μπραμος στην διάρκεια του αγώνα. Στοιχηματικα το σημείο που προκύπτει υπο τις συνθήκες του αγώνα ειναι ενα χαμηλο σκορ (under). Ομως το οριο ειναι υποπτο. Η Αλμπα κατα την γνωμη μου δεν θα ακολουθήσει την στρατηγική του χαμηλού τεμπου ενω ο παναθηναϊκός αν παιξουν οι δυο τρεις παικτες μπορει να βρει λυση. Η επιλογή μου για αυτον το αγωνα θα ειναι over70.5 ημίχρονο καθως η διάρκεια στο παιχνίδι του παναθηναϊκού οπως αναφέραμε δεν ειναι κ η καλύτερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου